Lalesse Logistic Solutions

100% integrated solutions provider

Lalesse Logistic Solutions ontwerpt, realiseert en onderhoudt geautomatiseerde logistieke systemen. Hierbij gaat het altijd om maatwerk, om zo de beste oplossing voor de logistieke uitdagingen van onze klanten te kunnen bieden. Om nog sneller en beter in te kunnen spelen op technologische ontwikkelingen in de markt en zo voor de klant de best passende oplossing te kunnen leveren, heeft Lalesse Logistic Solutions besloten om de magazijnkranen niet meer zelf te produceren maar om deze van derden te gaan betrekken.

Het kubusvormige opslagsysteem AutoStore

Gert Bossink, divisiedirecteur van Reesink Logistic Solutions: “Deze transformatie van een bedrijf dat ook magazijnkranen produceert naar een full focussed Integrated Logistic Solution Provider, gaat niet zonder aanpassingen in de organisatie. Met deze stap verleggen en versterken we onze focus waardoor we voor onze klanten nog beter de best passende oplossing kunnen bieden.”

Maatwerk systemen gebouwd met de modernste technologie

Lalesse wil zich nog meer richten op het leveren van oplossingen op maat. Om dit te kunnen doen, moet de productportefeuille van het bedrijf flexibel blijven voor nieuwe technologische ontwikkelingen. De systemen die gebruikt worden om een geautomatiseerde oplossing te leveren variëren van magazijnkranen, miniloads, conveyors en shuttles, tot cobots, AMR-s of kubusvormige opslagsystemen, zoals AutoStore. "De mogelijkheid om voor elke oplossing de best passende productcombinatie te kiezen, stelt ons in staat om zeer concurrerend te zijn op de markt. Met meer dan 50 jaar expertise, kunnen we optimaal geïntegreerde automatiseringsoplossingen creëren en implementeren die echt beantwoorden aan de individuele behoeften van de klant" legt Gert Bossink uit.

Top warehousing solutions

Lalesse is onderdeel van Reesink Logistic Solutions, een van de top Integrated Logistic Solutions Providers in Europa die werkt voor organisaties in e-commerce, in 3PL, in de toeleveringsindustrie en in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Lalesse Logistic Solutions in de BeNeLux en AM Logistic Solutions in Duitsland hebben in totaal al meer dan 850 systemen geleverd in Europa, waarvan meer dan 100 klanten naar grote tevredenheid werken met de geavanceerde AutoStore oplossing. Reesink Logistic Solutions Austria GmbH en Reesink Logistic Solutions Poland Sp. z o. o. werden vorig jaar gelanceerd als AutoStore integrators voor Centraal en Oost Europa, waarmee de geografische groei verder werd doorgevoerd.