Webwinkel Vakdagen 2023

Webwinkel Vakdagen 2023 | 29 & 30 maart | Jaarbeurs Utrecht

Op 29 en 30 maart vindt de 16e editie van het grootste e-commerce evenement in de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2023. Het biedt jou de unieke kans om de grootste spelers te ontmoeten, nieuwe inzichten op te doen en jouw e-commerce bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen. Mis dit evenement niet en kom zeker even inspiratie opdoen hoe je jouw warehouse kunt automatiseren! Een warehouse dat aansluit bij de ontwikkeling van jouw business!

Meld je nu aan en maak het verschil!

Word deel van de e-commerce revolutie en doe mee aan de grootste gebeurtenis van het jaar met 10.000 bezoekers, 250 bedrijven en 200 top sprekers. Kom ons ontmoeten bij stand 21 en laat ons je helpen met al je vragen over e-commerce logistiek. Maak deel uit van deze onvergetelijke ervaring en wordt een nog belangrijkere speler in de e-commerce branche!

 

AANMELDEN VOOR GRATIS TOEGANG

Meld je nu gratis aan WWV2023.

En maak kennis met ons enthousiaste team

Bezoek onze stand! Of je nu vragen hebt of gewoon zin hebt in een leuk gesprek, wij verwelkomen je met open armen. Meld je nu gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen en maak kennis met ons enthousiaste team op 29 of 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht (stand 21). Maak deel uit van deze onvergetelijke ervaring en ontdek wat wij voor jouw e-commerce bedrijf kunnen betekenen!

Alle details nog eventjes op een rij:

  • Wat: Webwinkel Vakdagen 2023
  • Wanneer: woensdag 29 en donderdag 30 maart 2023
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Openingstijden: van 10 tot 17 uur
  • Koffie & gezelligheid: Lalesse Logistic Solutions stand 21 😉

Vraag nu je gratis ticket aan

AANMELDEN VOOR GRATIS TOEGANG

Je vindt ons bij stand 21

Datum: 29 & 30 maart 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Van klein- tot grootbedrijf, partners vinden en inspiratie opdoen.

De Webwinkel Vakdagen is dé plek voor het realiseren van je digitale ambities. Ontmoet 250 experts in digital commerce en laat je inspireren tijdens 100 uur aan unieke content en lezingen. Ontvang strategische inzichten, praktische tips en trendgevoelig advies dat jouw online succes zal blijvend versterken. Dit is je kans om je digitale ambities waar te maken.

Mis dit evenement niet en kom zeker even inspiratie opdoen hoe je jouw warehouse kunt automatiseren! Een warehouse dat aansluit bij de ontwikkeling van jouw business. Op onze stand demonstreren we onze AutoStore oplossing en laten we de mogelijkheden zien met Geek+ AMR’s. Allemaal oplossingen met het principe ‘goods to person’.

Is dit nog een stap te ver voor jou? Laat je op onze stand inspireren en bezoek vervolgens de stand van enkele van onze partners zoals PostNL (stand 58), QLS (stand 211) of Shop we do (stand 37). Bij hen zijn onze oplossingen reeds volledig operationeel en kunnen zij jouw fulfilment proces uit handen kunnen nemen zodat ook jij ook van de voordelen kunt profiteren van een geautomatiseerd magazijn.

 

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door het brede aanbod aan thema's en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Wim van der Starre, verkoopdirecteur bij PostNL neemt u mee hoe de Phone-Factory is uitgegroeid van een schoolopdracht naar 500.000 pakketten per jaar. Naast deze sessie zijn er nog tal van lezingen in andere zalen. Het complete programma voor woensdag 29 en donderdag 30 maart vind je hier.