Geek+

Autonomous Mobile Robots (AMR)

De goederen-naar-de-persoon oplossing die uw magazijn ondersteunt.

Flexibele verwerking van goederen

Geek+ AMR's kunnen diverse taken, zoals picken, verplaatsen en sorteren, intelligent en zelfstandig uitvoeren met behulp van sensoren en AI-algoritmen.

Afhankelijk van de gekozen serie producten zijn de belangrijkste functies van de Geek+ AMR-technologieën:

 • Flexibel aan te passen aan bestaande stellingen en mezzanines
 • Lage investering en snelle ROI
 • Snelle implementatie
 • Eenvoudig in onderhoud en gebruik
 • Rendabel
 • Hoge picking efficiëntie
 • Gecombineerde optimalisatie en picking van bestellingen
 • Voorraadbeheer
 • Analyse van warmte en advies voor plaatsing van goederen

Handel correct. Automatiseer nu!

Geek+ 

Het goed-naar-persoon-principe vermindert arbeidsintensieve handelingen aanzienlijk, verbetert de accuratesse en verhoogt de efficiëntie met een factor 2 tot 3.

  Geek+ robots kunnen worden gecombineerd met een groot aantal rekken, pallets en schappen om zich aan te passen aan producten van alle afmetingen. Dat is het belangrijkste voordeel van Geek+: flexibiliteit en aanpassingsvermogen. We hebben het voor u!

  Ons AMR-aanbod is samengesteld in samenwerking met onze voorkeursleverancier Geek+ en ondersteunt 6 verschillende productlijnen.

  Smart Moving Robots

  Verbeter uw magazijnefficiëntie met meer dan 50% met bewegende robots die zijn uitgerust met QR-code navigatie en laser SLAM-technologie.

  Smart Sorting Robots

  Verbeter de sorteerefficiëntie in uw magazijn tot bijna 10x ten opzichte van traditionele sorteermethoden met sterk geautomatiseerde en veelzijdige sorteerrobots.

  Smart Goods-to-Person Picking Robots

  Verbeter de efficiëntie van uw magazijnpicking met meer dan 200% met innovatieve 'Goods-to-Person' picking oplossingen.

  Vier-Weg Shuttle Oplossing

  Geek+ 'Sky-Storage & Ground-Pick' oplossing heeft geïntegreerde opslag- en orderverzameloplossingen met hoge opslagdichtheid en hoge verwerkingscapaciteit. Het vergroot de opslagcapaciteit, doorvoercapaciteit, flexibiliteit en is kosteneffectief.

  Smart Tote-to-Person Picking Robots

  Verbeter uw magazijnpickefficiëntie met 2 tot 3 keer met RoboShuttle-robots die rekening houden met uw bedrijfs- en operationele behoeften dankzij de snelle ROI en flexibele implementatiestructuur.

  Smart Collaborative Picking Robots

  Verbeter de efficiëntie van uw pickproces met behulp van collaboratieve robots en bespaar tot 35-50% op arbeidskosten.

  Smart moving

  Flexibele oplossing voor overslag en verplaatsing in magazijnen

  Gebruik Geek+ picking en moving robots om rekken, pallets, grote karren en speciale onderdelen tussen magazijnen te verplaatsen. Door de toepassing van slimme robots wordt het mogelijk om de doorvoer te optimaliseren en de operationele snelheid te vergroten.

  Smart picking

  Flexibel, efficiënt en eenvoudig orderpicken

  De Geek+ Goods-to-Person-oplossing gebruikt AMR-pickingrobots van de P-serie om de rekken en pallets met de inventaris naar het orderverzamelstation te verplaatsen, waardoor het onnodig lopen van de orderverzamelaars volledig wordt geëlimineerd, de picknauwkeurigheid wordt verbeterd en de arbeidsintensiteit wordt verminderd. In vergelijking met handmatig orderverzamelen verbetert de efficiëntie van geautomatiseerde orderverzameloplossingen met een factor 2 tot 3.

  Smart Sorting

  Maximaliseer de efficiëntie van het sorteren

  Geek+ Sorting oplossing maakt gebruik van S20-serie robots om kleine of middelgrote pakketten te sorteren. Met behulp van een krachtig algoritme wordt het robotverkeer gemonitord en worden de taken van elke robot gebalanceerd voor een maximale sorteerefficiëntie. De oplossing kan worden geïntegreerd met Geek+ bewegende robots om pakketten automatisch te transporteren en onbemand automatisch te sorteren.

  Verbeter uw logistieke operatie

  Benieuwd naar uw mogelijkheden? Onze specialist Dobbe helpt u graag verder. Hij zal samen met u inzichtelijk maken hoe de verschillende Geek+ oplossingen kunnen bijdragen aan de toekomstbestendigheid van uw magazijn. 

  Contacteer mij over Geek+ oplossingen