Pick robots

Intelligente robotica voor het hanteren van goederen

Voor een efficiënte verwerking van goederen bij het orderpicken, sorteren of verpakken van SKU’s kan Lalesse een goed presterende, betrouwbare en schaalbare robotoplossing aanbevelen. Met een ROI onder de 2 jaar en kostenreducties tot 75% zijn deze pick en sorteerrobots een voor de hand liggende keuze.

Een stap dichter bij volledige automatisering met Nomagic robotoplossingen! 

De transformatie van een conventioneel magazijn waar handelingen door mensen worden gedaan tot een geautomatiseerd magazijn, waar producten automatisch van ontvangst naar opslag, verpakking en verzending stromen, is omgeven door risico's die de voordelen teniet kunnen doen. Oplossingen zoals AutoStore™ die zich al vele jaren in de praktijk hebben bewezen bieden een eerste stap van automatisering. De JustPick robot van Nomagic is de natuurlijke volgende stap.

De pefecte partner

justPick is de perfecte aanvulling om naadloos te integreren met moderne logistieke automatiseringssystemen zoals AutoStore™ en Shuttles zodat de maximale verwerkingscapaciteit kan worden benut.

Om aan de grote vraag naar e-commerce te voldoen, maakt justPick het mogelijk om de orderpickactiviteit altijd AAN te laten staan. Testen uitgevoerd bij onze klanten hebben aangetoond dat justPick voorbereid is om te werken met vrijwel alle mogelijke productsoorten en magazijnindelingen. Dankzij slimme filters, autonome acties en monitoring op afstand is het proces betrouwbaar.

Door de inzet van justPick verbetert de efficiëntie van pick-and-place of pick-and-pack taken, de operationele kosten en de arbeidsomstandigheden in het magazijn. justPick is in staat om 10x sneller orders te picken dan dat wat een mens in staat is om in 2 uur te doen. Laat de robot repeterende taken voor zijn rekening nemen en laat uw medewerkers zich bezighouden met activiteiten met een hoge toegevoegde waarde.

Verbeter uw logistieke operatie

Is een tekort aan personeel voor repetitieve taken in uw magazijn een probleem en wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met onze Nomagic oplossingen voor het picken vanuit AutoStore™ en andere systemen? Onze specialisten helpen u graag verder. Samen met u maken wij inzichtelijk hoe de verschillende oplossingen kunnen bijdragen aan de toekomstbestendigheid van uw magazijn.

Bel mij terug over Nomagic oplossingen