Vacatures

Werken bij Lalesse Logistic Solutions

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan en wil jij werken bij dé warehouse specialist van Nederland? Lalesse Logistic Solutions levert diverse integrale oplossingen om het logistieke proces aan te sturen van toonaangevende nationale en internationale bedrijven. Met alle kennis en onderdelen in eigen huis zijn wij een vooraanstaande leverancier en ontwerper van oplossingen op het gebied van warehousing, material handling en geautomatiseerde opslagsystemen.

Bouw mee aan de toekomst van geautomatiseerde warehousing! 

Vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan en wil jij werken bij dé warehouse specialist van Nederland? Bekijk onze openstaande vacatures. Mocht er echter momenteel geen vacature open staan, aarzel dan niet om toch contact op te nemen met Marnix van Welij, want wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. 

Service Monteur

Jij bent pas tevreden als de klant geholpen is. Je hebt affiniteit met machines en automatische magazijnsystemen en vindt het leuk om op verschillende locaties, binnen de Benelux te werken. Als dat zo is dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

Accountmanager G2P Solutions

Zoek je een uitdagende rol waarbij je direct impact kunt maken? Als Accountmanager G2P Solutions ontwikkel je klantrelaties en bied je geavanceerde oplossingen aan om de intralogistieke operatie bij onze opdrachtgevers te verbeteren. 

Bekijk de vacature

Site Supervisor

Heb jij affiniteit met machines en met automatische en gerobotiseerde magazijnsystemen? Werk je graag op verschillende locaties binnen de Benelux/Europa? Dan zijn wij op zoek naar jou als: Site Supervisor!

Bekijk vacature

 

Software Developer

Als onderdeel van onze softwareafdeling ben je klaar voor elke uitdaging en vindt jij het fantastisch om te zien hoe de door jou ontwikkelde software bijdraagt aan oplssingen op het gebied van geautomatiseerde opslagsystemen. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met jou als onze nieuwe Software Developer!

Bekijk vacature

Sales Engineer (Offenau)

Ben jij een expert in het uitdenken van de beste logistieke oplossingen voor onze klanten? Kom dan ons verkoopteam in Offenau versterken!

Bekijk vacature

Information Security Officer (Offenau/Schwerte)

Ben jij gepassioneerd over informatiebeveiliging, het opzetten van sterke beveiligingssystemen en het waarborgen van naleving van regelgeving zoals NIS/NIS2 en GDPR? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe, toegewijde Information Security Officer!

Bekijk vacature

PLC Programmer (Poland)

Ben jij een expert in PLC-systemen en zoek je een uitdagende functie in een internationale omgeving? Word onderdeel van Reesink Logistic Solutions in Polen en werk aan toekomstbestendige, geautomatiseerde logistieke systemen.

Bekijk vacature

Een stevige basis met internationale aanwezigheid

Alle bedrijven binnen de divisie Reesink Logistic Solutions zijn onderdeel van Royal Reesink, een Nederlandse organisatie met een stevige basis in Nederland en een sterke internationale aanwezigheid. Royal Reesink bestaat uit ruim 40 bedrijven en ruim 2.600 medewerkers, met een omzet van 1,4 miljard euro. Werken bij Royal Reesink betekent meer dan alleen in dienst zijn bij dat ene bedrijf. Het is een internationale organisatie met veel mogelijkheden en kansen.

Ontdek jouw mogelijkheden bij Lalesse Logistic Solutions

Werken in een topsegment

Vaktechnische uitdaging

Verschillende projecten

Informele sfeer

Doorgroeimogelijkheden

Onze kernwaarden

Als Lalesse Logistic Solutions maken wij onderdeel uit van de Reesink Logistic Solutions divisie. Hierbij zijn we echter meer dan een groep bedrijven. We zijn een hechte club mensen met een gedeelde passie voor perfectie en innovatie in de logistieke sector. Hoewel we elk onze unieke expertise inbrengen, laten we ons leiden door een aantal kernwaarden die bepalen hoe we werken en die onze benadering van het bedienen van klanten en het ontwikkelen van medewerkers vormgeven. Deze waarden vormen de basis van ons succes en de reden waarom we een betrouwbare leider zijn in de logistieke sector

Een reputatie opbouwen bij onze klanten

We begrijpen dat onze reputatie bij klanten van vitaal belang is voor onze toekomstige groei. Om dit te bereiken werken we nauw samen met onze klanten en leveren we systemen en diensten die toegevoegde waarde leveren. We ondersteunen hen ook rechtstreeks, zodat ze hun klanten beter kunnen ondersteunen en hun concurrentiepositie kunnen verbeteren.

Gedreven om te winnen

We hebben een passie voor het stellen van ambitieuze doelen en het verleggen van grenzen om buitengewone resultaten te behalen. We nemen nooit genoegen met middelmatigheid, zien uitdagingen als kansen en zetten door met vastberadenheid. We koesteren een cultuur die innovatie, samenwerking en het streven naar uitmuntendheid aanmoedigt. We begrijpen dat echt succes niet alleen te maken heeft met het bereiken van mijlpalen, maar ook met de lat steeds hoger leggen en verwachtingen overtreffen.

Elke dag beter

We hechten veel waarde aan voortdurende groei en zelfverbetering. We moedigen je aan om jezelf voortdurend uit te dagen, buiten je comfortzone te treden en ongebruikt potentieel te ontsluiten. We begrijpen dat fouten een springplank zijn naar vooruitgang, dus neem berekende risico's en leer van tegenslagen. Hanteer een mentaliteit van groei die uitdagingen omarmt, successen viert en leert van mislukkingen. Zoek feedback, luister naar anderen en blijf je vaardigheden en bekwaamheden verbeteren. Laten we samen elke dag beter maken en nieuwe hoogten van prestaties bereiken.

Onze lange-termijnrelaties met werknemers en klanten getuigen van onze sterke organisatie en betrokkenheid.

Marnix van Welij - HR Business Partner

Teamplay

We werken actief aan het verbeteren van de samenwerking, zelfs als er geen persoonlijke belangen in het spel zijn. We begrijpen de impact van ons gedrag op anderen en streven ernaar om behulpzame collega's te zijn. Met een gedeelde visie werken we als een hecht team, eensgezind in ons streven naar de overwinning. Samen winnen.

Verantwoordelijkheid

We stellen onze klanten op de eerste plaats en nemen verantwoordelijkheid voor hun behoeften. We nemen persoonlijke verantwoordelijkheid voor onze activiteiten, projecten en zelfs voor zaken die buiten onze afdeling vallen. We handelen besluitvaardig in het belang van de organisatie en tonen initiatief en de bereidheid om een stap verder te gaan. Door middel van empowerment creëren we een cultuur die uitmuntendheid stimuleert en klanttevredenheid garandeert.

Veilige basis

We moedigen open communicatie aan. Dit is de basis van een veilige omgeving. We hechten waarde aan eerlijkheid en directheid bij het aanpakken van problemen en creëren een sfeer waarin verantwoording wordt aangemoedigd. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen om fouten te maken en deze toe te geven. We luisteren echt en waarderen de mening van anderen. Bovenal geven we prioriteit aan veiligheid, met het principe dat als een taak niet veilig kan worden uitgevoerd, deze helemaal niet moet worden uitgevoerd.

Werken bij Lalesse

Al meer dan 50 jaar ontwerpt en levert Lalesse Logistic Solutions een reeks geïntegreerde oplossingen om de logistieke processen van toonaangevende nationale en internationale bedrijven te beheren. Onze divisie bestaat uit vier bedrijven: AM Logistic Solutions in Duitsland, Lalesse Logistic Solutions in Nederland, Reesink Logistic Solutions Polen en Reesink Logistic Solutions Oostenrijk

Wat wij doen

Wij bieden verschillende intralogistieke systemen zoals AutoStore systemen, autonome mobiele robots (AMR), magazijnkranen, transportbandtechnologie, shuttlesystemen en robot picking oplossingen. Deze kunnen allemaal worden aangestuurd met de zelf ontwikkelde LogiCS Warehouse Control Software. Onze indrukwekkende staat van dienst telt meer dan 150 AutoStore installaties en ruim 850 succesvolle magazijnautomatiseringsprojecten.